AZ ÖN GYORS ÉS MEGBÍZHATÓ SZÁLLÍTÓPARTNERE

Mindegy milyen áruról legyen is szó, valahol vár rá valaki és megbízik annak épp és pontos megérkezésében. Ezért érezzük úgy, hogy a mi munkánkat is legalább annyi figyelem illeti, mint Ön termékét.’ Mert mi is felelősségünk tudatában kezeljük azt. Csak ígykéz a kézben alakulhat ki egy bizalommal és tisztelettel teli üzleti kapcsolat. SnaBB YLogistics egyedülálló megbízhatóságot és rugalmasságot nyújt a testreszabott teherforgalmi és raktározási megoldásokkal kapcsolatban. A folyamatokat kezdettől végpontig vezetjük , felügyeljük , miközben egyedi igényeket is kielégítünk. A teljes folyamatot online műholdas navigációval ellenőrizzük , így maximalizáljuk az áruk biztonságát. Célunk a gyors és megbízható szállítási megoldás , ezt kínáljuk partnereink számára. Ügyfeleinkkel együtt pontos koordinált logisztikai megoldásokat dolgozunk ki az egyedi igényeknek megfelelően.

2009

2009-ben megalapítottam a SnaBB Ylogistics Kft - Jumbo & Container Transport, amivel eleinte csak logisztikai feladatokat végeztem.

2010

2010-ben döntöttem úgy, hogy saját gépjármű parkot építek fel.

2011

2011-ben a logisztikai feladatok mellett egy dobozos furgonnal saját magam kezdtem el dolgozni.

2012

2012-óta partnereink számára raktározási lehetőséget is biztosítunk , a cég kimondottan a gyors és rugalmas szállításra specifikálódott , ezáltal több furgonnal és további Jumbo és cserefelépítményes teherautókkal növeltük a flottát.

2018

2018-ban a cég történelmében eljött az az időszak hogy fejlesszük további szolgáltatásainkat és más tipusú gépkocsikkal is a piacon legyenünk , így az ügyfeleinket és további partnereinket széleskörben ki tudjuk szolgálni az ő igényeik szerint.