Cégnév: SnaBB Ylogistics Kft
Cím: HU 9226 Dunasziget , Galambos utca 112
Vállalkozási tevékenység: 4941’08 Közuti áruszállítás

Cégjegyzékszám: 08-09-018859
Cégbíróság: Győri Törvényszék Cégbírósága
ÁFA az. sz.: HU14938276

Kapcsolat:
Tel.: +36 20 555 3388

E-Mail: info@snabb-ylogistics.com

Web: www.snabb-ylogistics.com

 


A SnaBB Ylogistics Kft nem szavatol a rendelkezésre bocsátott információk teljességéért, minőségéért vagy időszerűségéért. Mindenféle igény kizárt a SnaBB Ylogistics Kft -val szemben, amely az ajánlati információk használatával vagy nem használatával keletkeztek. Ugyanez érvényes minden más internetoldalra is, amelyekre hiperlinkekkel hivatkoznak. A SnaBB Ylogistics Kft nem felelős a hiperlinkekkel elérhető internetes oldalak tartalmáért.

Minden ajánlat kötelezettség nélküli és nem kötelező erejű. A SnaBB Ylogistics Kft kifejezetten fenntartja magának, hogy a részeket vagy a teljes ajánlatot külön bejelentés nélkül megváltoztassa vagy törölje vagy a közzétételt is ideiglenesen vagy véglegesen leállítsa.

A jelen honlap tartalma és felépítése szerzői jogvédelem hatálya alatt áll. Az információk vagy adatok sokszorosítása csak személyes és információs célú használatra engedélyezett. Az internetes prezentáció másolatának készítése és használata elektronikus vagy nyomtatott formában csak akkor engedélyezett, ha a tartalom – beleértve a szerzői és a copyright adatokat – változatlan marad.